حسنلو مطرح كرد؛
سرمایه گذاری برای رشد زیست بوم خلاق و فرهنگی حیاتی می باشد
به گزارش جاویدانی، دبیر ستاد توسعه فناوری های نرم و فرهنگی اظهار داشت: سرمایه گذاری در صنایع خلاق و فرهنگی امر حیاتی برای رشد این زیست بوم است و ایران خلاق در جهت توسعه زیست بوم در نقطه درستی ایستاده است.
به گزارش جاویدانی به نقل از مهر، «اینجا زمستان نیست» نخستین رویداد تخصصی صنایع خلاق و فرهنگی، با تلاش مشترک دبیرخانه ایران خلاق، خانه خلاق و نوآوری ایلسا و ستاد توسعه فناوری های نرم و فرهنگی با حضور استارتاپ های حوزه صنایع فرهنگی، سرمایه گذاران، صندوق ها و نمایندگان وزارت صمت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در دهکده ایرانی برگزار گردید.
مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری های نرم و فرهنگی در مورد این رویداد اظهار داشت: سرمایه گذاری در صنایع خلاق و فرهنگی امر حیاتی برای رشد این زیست بوم است و ایران خلاق برای تجمیع ظرفیتهای زیست بوم صنایع خلاق و فرهنگی در جهت جذب سرمایه و رشد و توسعه زیست بوم در نقطه درستی ایستاده است.
در ادامه سجاد صالحی دبیر ایران خلاق در ارتباط با این رویداد اظهار داشت: «اینجا زمستان نیست» گامی مهم درجهت شناسایی ظرفیتهای استارت آپی کشور در حوزه صنایع خلاق و فرهنگی بود به صورتی که بیشتر از ۲۰ سرمایه گذار و صندوق مطرح خصوصی و دولتی از راه پلت فرم و سکوی تخصصی با ظرفیتهای این حوزه آشنا شدند و زمینه برای جذب سرمایه در این بخش فراهم گردید.
وی اضافه کرد: پشتیبانی از صنایع خلاق و فرهنگی، نه تنها به رشد اقتصادی کشور کمک می نماید، بلکه می تواند در حل مشکلات اشتغال، مسائل فرهنگی، اجتماعی و سیاسی هم نقش آفرین باشد. ایران خلاق در نظر دارد تا در اپیزودها و سرفصل های بعدی خود بوسیله تکمیل پلت فرم و سکوی جذب سرمایه خلاق، ظرفیتهای استانی متنوع تری را شناسایی و ارتقا دهد.
در ادامه نفیسه شاهی نوری، مدیرعامل خانه خلاق ایلسا در مورد این رویداد اظهار داشت: در رویداد «اینجا زمستان نیست» تمام تلاش ما انتخاب طرح ها با نگاه استانی و ملی بوده است. علاوه بر آن در دسته بندی طرح ها، از تنوع صنایع خلاق و فرهنگی بهره بردیم. در نهایت، استارت آپ هایی از تهران، قم، شیراز، تبریز، زنجان و اصفهان با موضوعات متنوع در صنایع خلاق موفق به عرضه کسب و کار خود به سرمایه گذاران شدند.
در ادامه محمد همدانی تهیه کننده انیمیشن پسر دلفینی، محمدحسین نخچی دبیر کارگروه اسباب بازی ستاد توسعه فناوری نرم و فرهنگی، مسعود استادحسین بنیانگذار مجموعه گردشگری سلامت دهکده ایرانی به بیان تجربیات خود در این حوزه و ظرفیتهای صنایع خلاق و فرهنگی پرداختند.
در این رویداد برای نخستین بار فرآیند شناسایی، ارزیابی و امتیازدهی به استارت آپ های شرکت کننده از راه طراحی پلت فرم و سکوی تخصصی انجام شد به صورتی که از حدود ۹۰ طرح ثب نام شده در سامانه ایران خلاق از سراسر کشور، ۶۰ طرح برای داوری انتخاب شده و بعد از ارزیابی در سامانه توسط داوران، ده تیم برای عرضه و ده تیم برای بخش نمایشگاه انتخاب شدند.
در نهایت صندوق ها و سرمایه گذاران حاضر در رویداد نظرات نهایی خویش را از راه پلت فرم و سکوی جذب سرمایه در سامانه ایران خلاق اعلام می کنند.
منبع: javidani.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب