گزارش مهر از جهادگرانی كه هدفشان فقط رضایت امام زمان(عج) است؛

جبران روزهای نبوده در جنگ با جهاد در غسالخانه

جبران روزهای نبوده در جنگ با جهاد در غسالخانه

جاویدانی: این بچه ها هنوز لباس هایشان از سیل آق قلا گِلی است، هنوز تركش و پلاتین جراحت های جنگ درد عجیبی را مهمانشان می كند؛ ولی به جهت اینكه شر این بیماری لعنتی كنده شود هركسی باید گوشه كار را بگیرد.



خبرگزاری مهر؛ مجله مهر _ مرضیه کیان: این بچه ها هنوز لباس هایشان از سیل آق قلا گِلی است، هنوز ترکش و پلاتین جراحت های جنگ درد عجیبی را مهمانشان می کند؛ ولی به جهت اینکه شر این بیماری لعنتی کنده شود هرکسی باید گوشه کار را بگیرد.
نمونه محمدجواد سلیمی ها بسیارند که غصه جنگ و جبهه را بخورند، همان هایی که سنشان قد نمی داد پشت خاکریزها بجنگند؛ اما الان دنبال هر فرصتی هستند تا روزهای نبوده را جبران کنند.
سلیمی از همان بچه هیئتی هاست که در مصیبت های سیل و زلزله و حالا در بازار بلبشویی که کرونا به پا کرده، جهادی وار هر کاری از دستش بربیاید انجام می دهد.
بچه های جهادی در غسل و کفن و تدفین جان باختگان کرونایی خط شکنی کردند؛ خط شکن می دانید کیست؟ همان رزمنده هایی که در جبهه نخستین تکبیر را می گفتند و پس از آن گردان به دل دشمن می زد.

احتمال انتقال ویروس از میت تقریباً صفر است!
سوال سلیمی از آنجا آغاز شد که: «از پزشکی پرسیدم مریض هایی که حال عمومی خیلی بدی ندارند کجا هستند؟ پزشک در پاسخ اظهار داشت: آنها را می فرستیم خانه هایشان تا قرنطینه شوند و فقط مریض های خیلی بد حال را نگه می داریم! از جواب دکتر به فکر رفتم که چطور می شود مریضی را که درست است بدحال نیست ولی ناقل کروناست را به دل جامعه برمی گردانند ولی مسئولیت غسل و کفن مرده ای را که نه نفس دارد، نه عرق، نه سرفه، نه عطسه و نه ادرار و مدفوع را کسی گردن نمی گیرد. وظیفه شرعی من بود که کاری انجام دهم.»
با مطرح کردن این مساله از روزهای اول شیوع این بیماری تا همین امروز که کرونا بازی اش گرفته و مشخص نیست تا کجا مقرر است بالا و پایین رفتن تعداد جان باختگان را جابجا کند، سلیمی با حدود صد و چهل پنجاه نفر از بچه های جهادی که از طلبه ها و مدافعین حرم هستند، هر روز درگیر غسالخانه و قطعات بهشت زهراست.
پایداری و مقاومت این بچه ها از اسفند ماه تا همین روزهای اواخر تیرماه در گان های پلاستیکی معروف به لباس فضانوردی که اصطلاح خودشان است، بگفته سلیمی: «نتیجه همان غذاهای نذری هیئت است که در جان و روح بچه ها نشسته و تبدیل گشته به تقوای اجتماعی این روزها.»

فقط کرونایی را غسل و کفن نمی کنیم!
اگر خدای نکرده عزیزی را از دست داده باشیم می دانیم که در لحظه خاکسپاری، گریه ها و دلداری هاست که کمی درد از دست دادن را تسلی می بخشد؛ حالا فکرش را بکنید که حتی غسال ها جرأت نمی کردند به جان باخته کرونایی نزدیک شوند، چه برسد به اینکه بخواهد مراسم سوگواری صورت گیرد.
سلیمی دغدغه اثر روانی وحشتناکی که در خاطر بازماندگان این عزیزان به سبب غربتی که در مراسم ها باقی می ماند، را دارد: «من هم تا پیش از اینکه نخستین میت کرونایی را غسل بدهم، کار غسل و کفن انجام نداده بودم، ولی درسش را خوانده بودم و بلد بودم و در این شرایط حساس باید وظیفه شرعی را انجام می دادم.»
البته ناگفته نماند که به اسم غسل و تدفین جان باخته های کرونایی وارد غسالخانه بهشت زهرا شدند، اما اگر فوتی های تصادفی و غیر کرونایی بیاید، بیکار نمی شینند و همه کاری انجام می دهند. فوتی هایی که دست و پاهایشان بدجوری شکسته و خورد شده که باید جمع و جور شود؛ فقط هم پای سنگ غسالخانه نیستند، از تحویل جنازه گرفته تا غسل و کفن و نماز و روضه و تدفین! که هر کدام مراحل خاص خودش را دارد.

انشالله خدا بهت رحم می کند!
سلیمی، از آن آدم های شوخ طبع و خوش مشرب است که پای سنگ غسالخانه جنس شوخی هایش تغییر می کند. مثلاً تعریف می کند همین چند روز پیش جوانی را آوردند که در تصادف جانش را از دست داده بود: «درِ کاور را باز کردم، دستی روی صورت سینا کشیدم، دست می کشم تا با حس کردن صورتش یادم نرود که این میت، عزیز کسی بوده. تا برایم عادی نشود. پدرش خیلی جزع می کرد و دیدن این صحنه ها خیلی دردآور است، با سینا حرف زدم: آقا سینا خوبی؟ حال و احوالت چطوره؟ انشالله خدا بهت رحم می کنه…»
بعد از غسل و تیمم اگر کسی خلعتی، خاک تربتی یا انگشتر عقیقی داشته باشد، از اطرافیان می گیرند و برای جان باخته استفاده می نمایند، روضه می خوانند و مراسم کوتاه و محدودی می گیرند؛ مگر می شود بی هیچ وداعی در آن شرایط سخت، مرده را به حال خود رها کرد؟!

رضایت امام زمان برایمان مهم است
وقتی از واکنش مردم می پرسم که با یک غسال کرونایی چگونه برخورد می کنند، می گوید:
«بعضی هاشان دوری می کنند، اصلاً مهم نیست! ما می خواهیم هم سفره امام زمان شویم، رضایت امام زمان مهم است!»
سلیمی و تک تک بچه های جهادی در این راه، تمام سختی ها را به جان خریدند و دل را به دریا زده اند، چون هدف والایی را دنبال می کنند.
خیلی ها روحانی هستند و منبع درآمدشان فقط منبرهایی است که قبول می کنند؛ با این راهی که انتخاب نموده اند خودشان صلاح می بینند که نپذیرفتن بهتر از پذیرفتن است و برای هزینه های خانه و اجاره و قسط ها به خدا توکل کرده اند! میان این جمع، هستند کسانی که وضع مالی شأن خیلی خوب است و کارخانه دار هستند؛ دلی می آیند و کار می کنند!
به قول سلیمی: «این ها همان بچه های گل جهادی هستند که گاهی خیلی هم تیکه می شنوند؛ ولی با همه اینها با دل و جان کار می کنند.»
راستش شاید به ظاهر هیئت ها و جلسات سخنرانی و کلاس های درس تعطیل شده باشد ولی واقعیتش این است که جنس آنها عوض شده؛ همه دست به دست هم داده اند و گوشه گوشه کار را گرفته اند تا بگذرد این روزهای عجیب و غریب….


منبع:

5.0 / 5
2335
1399/04/28
13:36:31
تگهای خبر: بازار , خرید , سفر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
جاویدانی