قدردانی آكادمی جهانی علمایی مریمی واتیكان در لبنان از رایزنی فرهنگی ایران

قدردانی آكادمی جهانی علمایی مریمی واتیكان در لبنان از رایزنی فرهنگی ایران

جاویدانی: آكادمی جهانی علمایی مریمی واتیكان در لبنان با اهدای لوحی، از اهتمام رایزنی فرهنگی ایران به جهت تعاملات و همكاریهای سازنده در عرصه فرهنگی، فكری و گفتگوی ادیان تقدیر و تشكر كرد.


به گزارش جاویدانی به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، بنابه دعوت سیدعلی قاسم، رئیس مرکز گفتگوی ادیان و فرهنگ ها در لبنان، مراسم تقدیر از عباس مرتضی، وزیر فرهنگ لبنان و عباس خامه یار، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان بمنظور موفقیت چشم گیر در عرصه فرهنگی، فکری و گفتگوی ادیان انجام شد.
در این مراسم که با حضور عده ای از شخصیت های علمایی و فکری مسلمان و مسیحی در منطقه «تمنین بقاع» صورت گرفت، کشیش وسام ابو ناصر، رئیس آکادمی جهانی علمایی مریمی در واتیکان در سخنانی، نقش وحدت گرایانه رایزنی فرهنگی کشورمان را ستود و نامه تشکر و قدردانی این آکادمی را خطاب به نماینده فرهنگی کشورمان قرائت کرد.
در این نامه آمده است: «آن چه که بیش از هر چیز دیگر در روابط بین ملت ها و کشورها توجه ما را به خود جلب کرده، تبادل سفرا و نیروهای دیپلماتیک است تا بتوان امکان برقراری ارتباط سیاسی و اقتصادی همیشگی، نزدیک و سریع میان نظام های این کشورها، ایجاد کرد. اما جمهوری اسلامی ایران، مؤسسه ای به نام رایزنی فرهنگی در سفارتخانه های خود به وجود آورده است، برای اینکه بر این باور است که تبادل فرهنگی میان ملت ها کمتر از دیگر انواع روابط نیست. بدین سبب ما در مرکز علمایی مریمی، گفتگوی میان ادیان در لبنان، بوسیله این جملات، قدردانی فراوان خودرا نسبت به اتخاذ این روشی که همه را گرد هم جمع می کند و مانع تفرقه می شود و مفاهیم و معارف را رشد و توسعه می بخشد و به شناخت ملت ها نسبت به یکدیگر عمق می بخشد و روابط میان آنها را تحکیم می بخشد، بیان و اعلام می داریم. امیدواریم ارتباط فرهنگی و برادرانه گسترش و تقویت یابد و خداوند را به جهت کارهایی که انجام می دهید و کوشش های ازجمند و خیرخواهانه تان سپاس می گوئیم».
در ادامه این مراسم، خامه یار، رایزن فرهنگی کشورمان در لبنان پس دریافت این تقدیرنامه، اظهار داشت: این همان فضایی است که ما به اصول آن و به رغم برخی اختلافات سیاسی در گفتگوی میان ادیان، پایبند هستیم.
وی افزود: ما اخیرا آیت الله تسخیری، یکی از شخصیت های برجسته و شاگردی از شاگردان این مکتب را از دست داده ایم. این همان باوری بود که از همان آغاز انقلاب اسلامی بر آن بودیم، برای اینکه انقلاب اسلامی در اصل انقلابی فرهنگی بود و به این سبب که به انقلاب «کاست» معروف شده بود.
خامه یار اضافه کرد: در آن زمان که اینترنت وجود نداشت، نوار کاست نقش مهمی در رساندن پیام به مردم ایفا می کرد و این نشان دهنده پیام فرهنگی است که این انقلاب در بر داشت و یکی دیگر از آنها، گفتگو با تمام جریان ها بود.
وی ضمن تشریح کارهای مرکز گفت وگوی ادیان و فرهنگ های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی بیان کرد: گفتگوی میان ادیان، باور و ایمان ماست و در همین مسیر، گام بر می داریم.
وزیر فرهنگ لبنان هم در سخنرانی خود، از کارهای رایزنی فرهنگی ایران در لبنان قدردانی کرد و آنرا گامی بلند در توسعه و گسترش روابط فرهنگی میان دو کشور دانست.




منبع:

5.0 / 5
8707
1399/08/26
15:45:58
تگهای خبر: اینترنت , سفر , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
جاویدانی