مجمع فلاسفه ایران از یادگاری های یك فقیه البرزی است

مجمع فلاسفه ایران از یادگاری های یك فقیه البرزی است

به گزارش جاویدانی مجمع فلاسفه ایران یكی از موسسات غیر دولتی در رابطه با مكتب ولی عصر (عج) و از موقوفات علمی و فرهنگی آیت الله سید احمد میرخانی فقیه البرزی است.


دكتر حسین عسكری برای ایسنا نوشت:
پیشینه مكتب ولی عصر به سال ۱۳۴۷ برمی گردد اما مجمع فلاسفه ایران با همراهی و حمایت فرزندان آیت الله میرخانی و گروهی از استادان فلسفه در سال ۱۳۹۶ با هدف هم اندیشی درباره موضوعات مختلف علوم انسانی بخصوص حكمت و فلسفه تاسیس شده است.
ساختمان مجمع در خیابان كارگر جنوبی شهر تهران، با زیربنای ۲۵۰۰ متر مربع و در هفت طبقه، دارای كتابخانه ای با حدود یكصد هزار جلد كتاب، اتاق ها و تالارهای مجزای گفت و گو، سالن آمفی تئاتر و امكانات اقامتی ویژه مهمانان داخلی و خارجی است. این مجمع تشكلی غیردولتی است كه زیر نظر هیئت امنا اداره می شود.
ایجاد بسترهای لازم و مناسب برای تعامل فكری، مفاهمه و هم افزایی دانشمندان و صاحب نظران علوم انسانی، هم اندیشی در مسائل علمی و فرهنگی و یافتن راهكارهای مناسب، ترویج عقلانیت فردی و اجتماعی در سطح جامعه ایرانی، شناساندن تحولات علوم انسانی به پژوهشگران دانشجویان و نسل جوان همچون اهداف كلان مجمع فلاسفه ایران است.
۳۲ عنوان اثر چاپ شده و نشده در زمینه علوم اسلامی، تكمیل ساختمان مسجد ولی عصر تهران و تشكیل كتابخانه آن، تاسیس مكتب ولی عصر (موسسه آموزش عالی اسلامی برای بانوان در سال‎های قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با همكاری تنی چند از استادان حوزه و دانشگاه)، تاسیس موسسه صدوق جهت تعلیم و تربیت كودكان بی سرپرست در شهر ری، تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی در شهر رودهن، تاسیس مجتمع های دینی و رفاهی شامل مسجد، گرمابه، مدرسه و... در روستاهای اطراف تهران، كرج و شهریار، فعالیت های فرهنگی و تبلیغی در خارج كشور جهت تقویت شیعیان بخصوص در زمان امام موسی صدر در لبنان و كمك به احیای جلدهای پانزدهم و شانزدهم كتاب بحارالانوار و دوره بیست و چهار جلدی كتاب مرآت العقول نوشته علامه محمدباقر مجلسی، بخشی از باقیات صالحات آیت الله میرخانی به حساب می آید.
آیت الله سید احمد میرخانی كه ریشه در روستای تالیان از توابع شهرستان ساوجبلاغ واقع در استان البرز دارد، در ۲۹ مهر ۱۳۷۲ در شهر تهران درگذشته است.



5.0 / 5
4343
1398/08/04
13:45:07
تگهای خبر: آموزش , احیا , دانشگاه , فرهنگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
جاویدانی