رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

نامزدهای انتخابات مواظب بوق های تبلیغاتی دشمنان باشید!

نامزدهای انتخابات مواظب بوق های تبلیغاتی دشمنان باشید!

جاویدانی: قم استاد حوزه علمیه اظهار داشت: بیشتر ملت ایران در مباحث مختلف خردمند، هوشیار و دقیق هستند؛ اما رسانه های بیگانه و بوق های تبلیغاتی دشمن آنقدر وسیع روی افکار جامعه کار می کنند که افرادی که قدرت تحلیل سیاسی و مدیریتی ندارند ممکنست تحت تأثیر این بوق های آلوده تبلیغاتی دشمن و استکبار قرار بگیرند، خصوصاً در فضای مجازی گاهی انقدر با شیوه های پیچیده تبلیغاتی را شروع می کنند که برای افرادی که نمی توانند ورود مستدل و تحلیل واقع بینانه داشته باشند مشتبه می کنند.


آیت الله احمد فرخ فال در گفت و گو با ایسنا عنوان کرد: کاندیدها در انتخابات وظیفه دارند که برنامه ها و روش های مدیریتی خودرا برای اداره دولت در مقام اجرا بیان کنند؛ یعنی کاندیدها باید بگویند با چه سیاست و اصولی می خواهند قوه مجریه را در ابعاد اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و... در ایران اسلامی مستقر کنند.
وی افزود: آنچه در این انتخابات می تواند نقطه عطفی در تعامل نامزدها با مردم و نظام باشد این است که به شکلی امیدواری ایجاد کنند که شاهد مشارکت حداکثری مردم در انتخابات باشیم؛ اما اگر اصول لازم و اخلاقی در برنامه های تبلیغاتی کاندیدا رعایت نشود عکس این مساله تحقق پیدا می کند و مردم از شرکت حداکثری در انتخابات ناامید می شوند.
استاد حوزه علمیه بیان کرد: نامزدها باید بدانند که افکار عمومی مردم، از تخریب هایی که با مبانی اخلاقی ملت سازگاری ندارد، منزجر هستند و اگر وارد آن بشوند علاوه بر ناامید کردن مردم نشان می دهند که توان مدیریت و اداره کشور را بصورت عاقلانه و خردمندانه ندارند؛ برای اینکه فردی که آغاز به تخریب دیگری می کند یعنی نتوانسته است که اصول حاکم بر دولت خودش را به شکلی که مورد قبول جامعه باشد، ارائه کند؛ برای اینکه اگر می توانست دست به تخریب نمی زد.
وی با تاکید بر این که تخریب دیگران از افرادی سر می زند که نمی توانند با دلیل، برهان، عقلانیت و مدیریت صحیح برنامه های خوشان را عرضه کنند، اضافه کرد: اگر کسی بتواند برنامه های خودش را با اصول عقلانی و خردمندی عرضه نماید دست به تخریب نمی زند؛ برای اینکه الغریق یتشبث بکل حشیش، یعنی کسی که نمی تواند با تمسک به اصول، کار خودرا انجام دهد مثل کسی است که نمی تواند خودش را با وسایل قطعی از غرق شدند نجات دهد و به هر شاخه خشک شده ای تمسک پیدا می کند تا نجات یابد.
وی اشاره کرد: کاندیدا باید این اصل را که مرحوم دیلمی در ارشادالقلوب از پیامبر اسلام (ص) نقل کرده است که (لایرَی أَحَداً إِلاَّ قَالَ هُوَ خَیرٌ مِنِّی وَ أَتْقَی) یعنی از نشانه های مؤمن این است که احدی را ننگرد جز اینکه بگوید او از من بهتر و پرهیزکارتر است را مورد توجه قرار دهند.
وی با اشاره به این که همه افراد جامعه باید دلسوزانه وارد عرصه کاندیداتوری و یا انتخاب کاندیدا شوند، اظهار نمود: کاندیدا باید بگوید که من می توانم با این اصول و روش ها قوه مجریه را به صورتی که مصالح جامعه اقتضا می کند اداره کنم و از بن بست ها و تنگناهای اقتصادی ایجاد شده، دولت را عبور دهم بطوریکه همه موانع تولید برطرف و اقتضائات تولید نیز ایجاد و حفظ شود.
آیت الله فرخ فال بابیان این که کاندیدا باید بتواند که افکار عمومی جامعه را متقاعد کند، افزود: اگر همه کاندیدها با این روش ورود کنند هم اخلاق انتخاباتی رعایت می شود و هم مردم ناامید نمی شوند و مشارکت حداکثری نیز که بسیار مهمست و رهبر انقلاب اسلامی نیز به آن تاکید کردند، رخ می دهد.
وی اشاره به این که این مشارکت حداکثری در انتخابات، در تعاملات بین المللی ما در آینده بسیار تأثیرگذار است، بیان کرد: امیدوارم ملت ایران بار دیگر نبوغ سیاسی_اجتماعی و اهتمام خودشان را بر حفظ استقلال مملکت و جمهوری اسلامی به اثبات برسانند و با دقت رصد کنند تا بتوانند فرد اصلح را انتخاب کنند و سکان داری اجرائی کشور را به دست کسی بدهند که با کمترین دغدغه بتواند بیشترین خدمت را به نظام جمهوری اسلامی و مردم داشته باشد.
وی افزود: بیشتر ملت ایران در مباحث مختلف خردمند، هوشیار و دقیق هستند؛ اما رسانه های بیگانه و بوق های تبلیغاتی دشمن آنقدر وسیع روی افکار جامعه کار می کنند که افرادی که قدرت تحلیل سیاسی و مدیریتی ندارند ممکنست تحت تأثیر این بوق های آلوده تبلیغاتی دشمن و استکبار قرار بگیرند، خصوصاً در فضای مجازی گاهی انقدر با شیوه های پیچیده تبلیغاتی را شروع می کنند که برای افرادی که نمی توانند ورود مستدل و تحلیل واقع بینانه داشته باشند مشتبه می کنند.
استاد حوزه علمیه اضافه کرد: در طول تاریخ اسلام شاهد بوده ایم که برخی کار را مشتبه (شبهه ناک) می کردند و زمانی که افراد قدرت تحلیل خودرا از دست می دادند به کسانی که لایق این سمت ها و سکان داری ها نبودند تمسک می کردند.
وی با تاکید بر این که مردم باید در انتخاب رسانه ها دقت کنند، اشاره کرد: امام جواد (ع) می فرماید: (مَنْ أَصْغَی إِلَی نَاطِقٍ فَقَدْ عَبَدَهُ فَإِنْ کانَ النَّاطِقُ عَنِ اللَّهِ فَقَدْ عَبَدَ اللَّهَ وَ إِنْ کانَ النَّاطِقُ ینْطِقُ عَنْ لِسَانِ إِبْلِیسَ فَقَدْ عَبَدَ إِبْلِیسَ) کسی که گوش و روح جان خودرا در اختیار گوینده ای قرار می دهد گویا بنده او شده است و اگر گوینده سخن از حق و راستی بگوید شنوده، بنده خدا شده و اگر سخن از شیطان، غیبت و تهمت بگوید بنده شیطان شده است.
آیت الله فرخ فال اشاره کرد: مردم باید هوشیار باشند که گوش جان به رسانه های مطمئن بدهند و مواظبت کنند که تحت القای شبهات جاسوسانه استکبار قرار نگیرند تا به مسیر صحیح هدایت شوند و اینگونه می توانند با سلامت و هوشیاری فرد اصلح را انتخاب کنند.




منبع:

0.0 / 5
1046
1400/03/22
13:55:25
تگهای خبر: سلامت , شركت , مجازی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
جاویدانی